Αγώνας ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας στη Γέρα

Ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Primal Performance που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γέρας, μπαίνει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα και διοργανώνει, με συνδιοργανωτές την Κοινότητα Περάματος και με την υποστήριξη του Δήμου Μυτιλήνης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ένα αθλητικό σαββατοκύριακο, το Grande Gera mtb + Τrail running.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 3 το απόγευμα θα ξεκινήσει ο αγώνας ορεινού τρεξίματος που θα διασχίσει από χωματόδρομους και μονοπάτια, τους κατάφυτους με ελιές λόφους της περιοχής. Ο αγώνας είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και μόνο όσοι επιθυμούν να παραλάβουν την αναμνηστική μπλούζα του αγώνα, θα πληρώσουν την συμμετοχή των 10 ευρώ που αυτούσια θα προσφερθεί στην οικογένεια του βρέφους που η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί θα διεξαχθεί ποδηλατικός αγώνας βουνού, κάτι που η ποδηλατική κοινότητα του νησιού περιμένει με ανυπομονησία μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση.
Ένα αθλητικό διήμερο που θα προσφέρει στον κάθε συμμετέχοντα συναγωνισμό, πρόκληση, ευγενή άμιλλα, γνωριμία με την περιοχή, την ευκαιρία επαφής με φίλους και συναθλητές και παράλληλα την χαρά της προσφοράς. Συγχρόνως η πλατεία του Περάματος θα γεμίσει με χρώματα, ένταση & χαμόγελα.
Υποστηρικτές του Grande Gera mtb + trail running είναι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, ο Σύλλογος Δρομέων Lesvos Runners και όπως πάντα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και η Ειδική Ομάδα Εθελοντών Λέσβου – Πυροσβεστικό κλιμάκιο Γέρας.

To top