Η Συν-εξέλιξη και το Ωδείο Μυτιλήνης «Ν.Σκαλκώτας» κάθε Τρίτη μαζί

Η Συν-εξέλιξη και το Ωδείο Μυτιλήνης «Ν.Σκαλκώτας» κάθε Τρίτη μαζί

Η ΣΥΝ -εξέλιξη προσκαλεί γονείς και  παιδιά με αυτισμό να συμμετάχουν στο μουσικό ταξίδι των παιδιών της ΣΥΝ-εξέλιξης με την αγαπημένη μουσικό Αννίτα Ματζουράνη όπου θα ταξιδεύουν πλέον κάθε Τρίτη απόγευμα για τρείς ώρες στο Ωδείο Μυτιλήνης «Ν.Σκαλκώτας».

Στόχος είναι το κάθε παιδί να εκφράσει αυτό που του αρέσει, να ακολουθήσει τους κανόνες της μουσικής συνεδρίας και να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή του και ενδυναμώνουν τη θέση του στην ομάδα. καθώς και κοινές εκδηλώσεις με την παιδική χορωδία του Ωδείου, προάγοντας την αλληλεπίδραση των δύο ομάδων.

Η μουσική τελικά ασκεί θεραπευτικό ρόλο σε μικρούς και μεγάλους. Ειδικά στον αυτισμό γίνεται ένας καλός, αβίαστος τρόπος επικοινωνίας με χαρά και ευχαρίστηση. Κι αν το Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει το πρόγραμμα «Η μουσική αγαπά τον αυτισμό», η ΣΥΝ-εξέλιξη -μέσα απ’ την εμπειρία της – συμπληρώνει «Κι ο αυτισμός ΛΑΤΡΕΥΕΙ τη μουσική».
Γι’ αυτό και φέτος η αγαπημένη σε όλη την ομάδα Αννίτα Ματζουράνη, δημιουργεί τις πιο κατάλληλες συνθήκες για το μουσικό ταξίδι της Συν-εξέλιξης. Η ΣΥΝ-εξέλιξη ευχαριστεί από καρδιάς τον Διευθυντή του Ωδείου Μυτιλήνης «Ν.Σκαλκώτας» κ. Γεώργιο Παζαίτη για την άψογη φιλοξενία και την γραμματέα του Ωδείου κ. Ευστρατία Γκέντση για την ευγενική υποδοχή όλης της ομάδας.

To top