Μαθητές του Κάτω Τρίτους έδωσαν ζωή σε άχρηστα υλικά

Μαθητές του Κάτω Τρίτους έδωσαν ζωή σε άχρηστα υλικά

Ζωή σε παλιά και φαινομενικά άχρηστα αντικείμενα έδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τρίτους  με την καθοδήγηση  της Γιούλας Κουτσουμπού, Υπεύθυνης της Humade Crafts Workshop.

Με σύνθημα ότι “τίποτα δεν πάει χαμένο” και ότι ακόμα και τα άχρηστα και παλιά αντικείμενα όπως τα μεταχειρισμένα χάρτινα κουτιά μπορούν να ξαναζωντανέψουν με μια άλλη μορφή, χρηστική, έξυπνη και πρωτότυπη οι μαθητές  με την καθοδήγηση της Γιούλας Κουτσουμπού έκαναν μικρά θαύματα.
Τα κουτιά που οι μαθητές είχαν φέρει από το σπίτι τους, μετατράπηκαν σε τσαντάκια και πορτοφόλια που τους ενθουσίασαν , εξήραν την φαντασία τους και τους έδωσαν το κίνητρο για νέες δημιουργίες.

Δημιουργίες με τα ξερά φύλλα

Οι μαθητές της πρώτης τάξης πάλι, εμπνεύστηκαν από το όμορφο φθινοπωρινό τοπίο του Καστανιώνα και είχαν μια άλλη πρωτότυπη ιδέα. Από τα κιτρινισμένα χρυσοκόκκινα φύλλα που μάζεψαν από τον Καστανιώνα της Αγιάσου κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης, έφτιαξαν πανέμορφα ζωάκια του δάσους, που κόσμησαν την τάξη τους.


«Μπράβο σε όλους. Πολλά ευχαριστούμε τη Humade Crafts Workshop Γιούλα Κουτσουμπού για την ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας και την θετική της αύρα» αναφέρει το Δημοτικό σχολείο Κάτω Τρίτους.

To top