Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 34χρονης από το Μεγαλοχώρι

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της  34χρονης από το Μεγαλοχώρι

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης μητέρας τριών παιδιών με καταγωγή από τη Ρουμανία που ζει στο Μεγαλοχώρι, η οποία αγνοείται από το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου. Την αμέσως επόμενη μέρα από την εξαφάνιση – στις 11 Νοεμβρίου-   o σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της και μάλιστα  φέρεται να υποστήριξε ότι είδε τη σύζυγό του το προηγούμενο βράδυ να επιστρέφει στο σπίτι και όταν της είπε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.  Η Αστυνομία με την συνδρομή της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει  έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης η οποία φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν είχε εξαφανιστεί κι άλλες φορές.

UP DATE – Νέα στοιχεία για τραυματισμό παιδιού της οικογένειας

Περιπλέκουν την υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης νέα στοιχεία που μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το Mega  και η εκπομπή Live news σύμφωνα με τα οποία,  πριν από έξι ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης τραυματισμένο, το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας ηλικίας περίπου  7 ετών από το θείο του, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί είχε πέσει από μπαλκόνι. Οι γιατροί ωστόσο που το εξέτασαν φέρονται να διαπίστωσαν ότι τα τραύματα που έφερε το παιδί δεν δικαιολογούσαν τον ισχυρισμό της πτώσης από μπαλκόνι. Το περιστατικό αυτό έγινε  περίπου στο ίδιο διάστημα από την εξαφάνιση της γυναίκας. Η οικογένεια έχει τρία παιδιά, ένα ενάμιση ετών, ένα περίπου 4 ετών και ένα 7 ετών που πηγαίνει σχολείο στο δημοτικό σχολείο του χωριού.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη γυναίκα να κινείται στην ευρύτερη  περιοχή. 

. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δημήτρης Μουτζούρης, μιλώντας στον Αίολο τόνισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στο χωριό όσο περνάνε οι μέρες, χωρίς να έχει εντοπισθεί η γυναίκα.

To top