Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης: Στηρίζει την απεργία αλλά δεν κλείνουν τα καταστήματα

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης: Στηρίζει την απεργία αλλά δεν κλείνουν τα καταστήματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, αποφάσισε τη συμμετοχή και παράσταση του Προεδρείου στην τοπική κινητοποίηση και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στην Μυτιλήνη στα πλαίσια της Πανελλαδικής Απεργίας. Ωστόσο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Όπως σημειώνει το ΔΣ του Συλλόγου, θα εκφράσουν με ψήφισμα τη διαμαρτυρία τους για τους πληττόμενους του κλάδου, για όσους έχουν κλείσει και είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλουν την αγωνιώδη προσπάθειά τους να ξεπεραστούν οι διαρκείς και συνεχόμενες κρίσης για να κρατηθούν τα μαγαζιά τους ανοικτά.

Ενημερώνουν ωστόσο τους συναδέλφους τους και τους καταναλωτές ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά. «Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται ως η πλέον δραστική συνδικαλιστική αντίδραση το κλείσιμο των καταστημάτων, αφενός επειδή συνεπάγεται μεγάλο τίμημα μόνο για τους μικρομεσαίους εμπόρους, αφετέρου επειδή δεν τηρείται από όλους τους άλλους κλάδους της αγοράς».

To top