Ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για τους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για τους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Μετά την ολοκλήρωση των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο ανακαινισμένο και με πλήρη αθλητικό εξοπλισμό Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας  8 και 9 Οκτωβρίου 2022  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Λέσβου σε ανακοίνωσή του  εκφράζει τις ευχαριστίες του  σε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση παρά τις δυσκολίες προέκυψαν λόγω καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής του Αιγαίου, των «33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου» , που διεξήχθησαν με μεγάλη οργανωτική & αγωνιστική επιτυχία στο ανακαινισμένο & με πλήρη αθλητικό εξοπλισμό Δημοτικό Στάδιο Μύρινας 8 & 9/10/2022 , παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν κατά την μετάβαση των αθλητικών αποστολών στο νησί της Λήμνου (δυσμενείς καιρικές συνθήκες-απαγορευτικά), το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ως διοργανωτής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια προετοιμασία & πετυχημένη διοργάνωση & γενικότερα όλους όσους συνεργάστηκαν για να γίνουν πραγματικότητα οι αγώνες, όπως παρακάτω:

ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
-Τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής & Πρόεδρο της Ο.Ε. κ. Μανώλη Κουτουλάκη, για την ένθερμη , έμπρακτη υποστήριξη – συνεργασία και συνεισφορά του στον πετυχημένο θεσμό.
-Την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα, τον Α΄ Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ & συντοπίτη μας κ. Κώστα Κεντέρη, τον Αντιπρόεδρο της Ο.Ε. – μέλος Δ.Σ. κ. Κώστα Τριαντάφυλλο , για το μεγάλο & έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν με την παρουσία τους στη Λήμνο, πριν αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων, συνεργαζόμενοι με τους φορείς του νησιού για την επίλυση των οργανωτικών θεμάτων, καθώς και τον Λημνιό στην καταγωγή πρώην πρωταθλητή του μήκους Μιχάλη Μερτζανίδη – Δεσποτέρη.

ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
-Τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη & τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Δημήτρη Κουρσουμπά για την άψογη συνεργασία-στήριξη και την μεγάλη συνεισφορά τους για την υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς και στους συνεργάτες τους.
-Τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη & τους Αντιδημάρχους κ. Μ Γαροφαλλίδη, Γ. Δημάρη, Ν. Μοσχάκη, την Τεχνική – Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου & το Τμήμα προμηθειών , λοιπούς συνεργάτες – εργατοτεχνικό προσωπικό, τόσο για τα έργα στο στάδιο-εξοπλισμό του, στην φιλοξενία των εργαζομένων του ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ για την εργασία που απαιτούνταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, αλλά και στον προγραμματισμό – υλοποίηση όλων των θεμάτων. Επίσης τις ικανές συνεργάτιδες του κ. Δημάρχου, κ. Φωτεινή Μελάτου & κ. Αθηνά Αχιλαδέλλη για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειχναν από την αρχή αλλά και καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής μας στη Λήμνο, φροντίζοντας αθόρυβα να εξυπηρετήσουν – λύσουν οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζαμε.

– Όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, που έδωσαν δυναμικό παρόν κατά το διήμερο των αγώνων αλλά και στα παρασκήνια της προετοιμασίας της διοργάνωσης, όπου εργάστηκαν – συνεργάστηκαν αθόρυβα με τους οργανωτές-συνδιοργανωτές για να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα.

-Τους προέδρους & τις διοικήσεις των συνδιοργανωτών ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αιγαίου Χίου/Σάμου-Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, κ.κ. Δ. Κάβουρα, Β. Ζήκα, Δ. Πάππα, Μ. Παυλούς για την άριστη συνεργασία που υπήρξε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επίσης το μέλος του Δ.Σ. μας στη Λήμνο κ. Σ. Κουμαρά , τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Δεμερτζή & μέλος Επιτροπής Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κ. Κελαϊδίτη για την πολύτιμη υποστήριξή τους.
Για την καθοριστική συμβολή τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση των αγώνων τους Τεχνικούς Συμβούλους ΕΑΣ Αιγαίου κ. Γ. Πετρή , Π. Σιδερή , Ε. Μαριγλή , την Γεν. Γραμματέα ΕΑΣ Δωδεκανήσου κ. Ε. Φαρμακίδου & κ. Φ. Μιχαηλίδη, τις υπαλλήλους κ. Ε. Ζαννίκου & κ. Ν. Φυρίγου για την έμπρακτη & πολύτιμη βοήθειά τους, την υπεύθυνη τεχνική σύμβουλο των ΑμεΑ Αιγαίου κ. Στεφανία Κορολόγου για την άψογη συνεργασία, τους υπαλλήλους της Γ.Γ. Αιγαίου & Ν.Π. καθώς & του τμήματος Θαλασσίων Θεμάτων και Πολιτισμού που ήταν δίπλα μας αλλά & της Π.Β.Αιγαίου, τους Προέδρους και όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των τοπικών μας σωματείων «ΑΕ Λήμνος» & «ΑΟ Ηφαιστία» , κ. Ι. Καραγιάννη , κ. Χ. Μοσχούδη, κ. Θ. Στρατιώτη , κ. Κ. Μανωλακούδη, κ. Γαροφαλή Α. , κ. Θ. Σουσαλή, καθώς και τους προπονητές τους που όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τους γονείς & εθελοντές, όπου όλων η προσφορά ήταν μέγιστη.

-Την Ελλανόδικο & Αγωνοδίκη Επιτροπή όλους τους Κριτές των συνδέσμων Λέσβου, Χίου / Σάμου, Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, τον εκφωνητή των αγώνων κ. Δ. Κελεπούρη, τους Τεχνικούς Συμβούλους του ΣΕΓΑΣ κ.κ. Α. Προβατά, Α. Γκόγκα, Δ. Χαλβατζάρα , για την πολύτιμη συνεργασία στην έγκαιρη & έγκυρη έκδοση αποτελεσμάτων, τους χειριστές φώτο – φίνις, τους συνεργάτες του ΣΕΓΑΣ, την Διοίκηση & προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας, το νοσοκομείο Λήμνου για τους γιατρούς που διέθεσε, το ΕΚΑΒ Λήμνου, Α.Τ. Μύρινας, την 88 ΣΔΙ, τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού που συνέβαλαν από τη μεριά τους, τους χορηγούς των αγώνων που παρείχαν έκπτωση 50% στις τιμές των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των αποστολών: Blue Star Ferries, SEAJETS, FAST FERRIES, GOLDENSTARFERRIES, DODEKANISOS SEAWAYS, τους χορηγούς επικοινωνίας, τις ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενήθηκαν οι αποστολές, εστιατόρια , οδηγούς λεωφορείων, τους απλούς πολίτες της Λήμνου που μας καλοδέχτηκαν & το φίλαθλο κοινό που γέμισε τις κερκίδες του σταδίου επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των αγωνιζομένων. Τους μαθητές-τριες των σχολείων που παραβρέθηκαν στο στάδιο παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες, τα εκπολιτιστικά – λαογραφικά , χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν από τη Χίο, Λέσβο & Λήμνο, που άνοιξαν την αυλαία κατά την τελετή έναρξης, χορεύοντας άριστα τοπικούς παραδοσιακούς χορούς.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς, στον άξιο , συνεπή, μεθοδικό, οργανωτικό & αγαπητό μας συνεργάτη κ. Μάρκο Καλούδη Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, για την άψογη συνεργασία & καθοριστική πολύτιμη βοήθειά του.
Συγχαίρουμε ανεξάρτητα από την θέση που κατέκτησαν και ευχαριστούμε θερμά, τους πραγματικούς Πρωταγωνιστές των αγώνων, όλους τους νησιώτες αθλητές-τριες – προπονητές των σωματείων στίβου που συμμετείχαν… που ήταν όλοι εκεί και χάρη σ΄ αυτούς…. «Μύρισε Αιγαίο η Λήμνος».

-Τα σωματεία – σχολεία Ατόμων με Αναπηρία αθλητές-τριες συνοδούς τους, για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που έφεραν.

-Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Χ. Αθανασίου, τον Βουλευτή Λέσβου κ. Ι. Μπουρνού, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, διοικητές των ενόπλων δυνάμεων & σωμάτων ασφαλείας αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, από τις κερκίδες του σταδίου τους αγώνες.

To top