Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στο Βοστάνειο

Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στο Βοστάνειο

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού και στα πλαίσια της ενημέρωσης, το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου (πρώην αίθουσα εμβολιαστικού κέντρου).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:
Παναγιώτης ΠΡΟΒΕΤΖΑΣ, Ιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, με θέμα «Η σημασία της πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού».
Ευστράτιος ΚΟΥΣΚΟΣ, Ιατρός Διευθυντής Χειρουργικής κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Διαγνωστικά μέσα και χειρουργική αντιμετώπισή του– δυνατότητες του Γενικού Νοσοκομείου «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»».
Ματθαίος ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Επικουρικός Ιατρός Επιμελητής Παθολογικής Ογκολογίας του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Θεραπευτική αντιμετώπισή του».
Στέλλα ΣΠΥΡΟΥ, Ψυχολόγος Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» με θέμα « Οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία ασθενών – ρόλος της οικογένειας στην ενδυνάμωσή τους».
Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

To top