Εκλογές στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

Εκλογές στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα  στο παλιό κτίριο του Εργατικού Κέντρου και καλεί τα μέλη, όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, να συμμετάσχουν.

H Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί τα μέλη της, και όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο παλιό κτίριο του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43).

Όπως σημειώνουν «Σε μία περίοδο που μας ζητάνε να σφίξουμε όλο και περισσότερο το ζωνάρι, δεν μπορούμε να περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια σωτήρες. Παίρνουμε την ζωή μας και το μέλλον μας στα χέρια μας, με οργάνωση και αγώνα διεκδικούμε την ζωή που μας αξίζει.
Παίρνουμε όλοι μέρος στην συζήτηση, για την οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη, καθώς και για τα αιτήματά της, για αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, ουσιαστικά μέτρα για την μείωση των τιμών σε καύσιμα – ενέργεια – βασικά είδη διατροφής. Κάνουμε αποτίμηση της δράσης μας κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπου το σωματείο μας δεν μπήκε σε καραντίνα, διεκδίκησε και πέτυχε μικρές νίκες. Δεν επαναπαυόμαστε, βγαίνουμε πιο δυναμικά, μαζικοποιούμε το σωματείο μας, δίνουμε δύναμη στην δύναμη μας!»

To top