1o Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

1o Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της συνέργειας ως αξίας ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος και αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις εξελίξεις πάνω στον τουριστικό και επισιτιστικό τομέα, προχωράει στην πραγματοποίηση του 1ου Σχολείου Τουρισμού και Γαστρονομίας.

Σχολείο Γαστρονομίας 18-20 Νοεμβρίου 2022

Γίνεται σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και αφορά την εκπαίδευση 20 ωρών σε θέματα όπως: Marketing για ποιοτική εξυπηρέτηση στην εστίαση, ανθεκτικότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, οι επιπτώσεις της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εστίασης, η ψηφιακή ασφάλεια – κίνδυνοι του διαδικτύου – διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, υπεύθυνος καταστήματος εστίασης, οδικός χάρτης του υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ.

 

Σχολείο Τουρισμού 25-27 Νοεμβρίου 2022

Γίνεται σε συνεργασία ACT – American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, στη Θεσσαλονίκη και θα έχει διάρκεια 20 ωρών που αφορά την επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών στον Τουρισμό. Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν στην πράξη πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών, αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων και παραπόνων, καθώς και ζητήματα βιώσιμου τουρισμού και ποιότητας.

 

Και τα δύο Σχολεία θα γίνουν στον Πολυχώρου Πολιτισμού Δεσμός, στο Μόλυβο και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες που θα το παρακολουθήσουν όλες τις ώρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ενότητες και βιογραφικά ομιλητών στο link: https://desmos.eu/events/

Το Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας, είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος CLLD LEADER.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο παρακάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6_s06BzWsWCiDgp4DBLFBieoYoJc–pmZv57G42qru8jC-g/viewform

Η συστηματική επιμόρφωση των στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας εργοδοτών, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων αποτελεί προϋπόθεση για την παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών που επιθυμούμε για τον τόπο μας.

To top