Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων με έναν νεκρό στην Αρίσβη

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων με έναν νεκρό στην Αρίσβη

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν τη γέφυρα στην Αρίσβη στη Καλλονή με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο συμβάν ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα δύο συγκρούστηκαν μετωπικά ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και μια γυναίκα οδηγός καθώς και άλλες δυο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο ηλικιωμένος και η γυναίκα έκαναν προσπέραση πάνω σε στροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες.

Επι τόπου έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ χρειάσθηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικης για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (09-10-2022) στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Καλλονής – Μυτιλήνης στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν τρία (3) οχήματα, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίστηκε θανάσιμα ημεδαπός (συνεπιβάτης σε εμπλεκόμενο όχημα) και τραυματίστηκαν τέσσερα (4) ακόμη άτομα – ημεδαποί (οδηγοί και συνεπιβάτης στα εμπλεκόμενα οχήματα).
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

To top