Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λέσβο προανήγγειλε ο Ιάσων Πιπίνης

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λέσβο προανήγγειλε ο Ιάσων Πιπίνης

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο προανήγγειλε ο Ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης σε ανάρτησή του, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη της Λέσβου είναι μια από τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Από τα μέσα του Αυγούστου δημοσιεύματα ήθελαν να προγραμματίζεται επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι τέλος του καλοκαιριού, στη συνέχεια μετατέθηκε στο Σεπτέμβριο ενώ με βάση τη δήλωση του Ιάσων Πιπίνη φαίνεται να προγραμματίζεται επίσκεψη για τον Οκτώβριο.

«Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα προσωπικό ενδιαφέρον για το νησί μας και ο ίδιος έχει την επιθυμία να επισκεφθεί τη Λέσβο το προσεχές διάστημα, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης έχει αποτυπωθεί και με τις επισκέψεις υπουργών στο νησί μας, τους τελευταίους μήνες», αναφέρει χαρακτηριστικά  ο κ. Πιπίνης.

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού θα επισκεφθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου τη Γέρα και την Καλλονή. Την Παρασκευή το μεσημέρι θα επισκεφθεί στην περιοχή της Γέρας, το Μεσαγρό, το Πέραμα και τον Σκόπελο, όπου θα έχει συνάντηση με κατοίκους και επαγγελματίες αλλά και ελαιοπαραγωγούς.

 

To top