Γνωριμία με το άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας το Σάββατο στα Τσαμάκια

Γνωριμία με το άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας το Σάββατο στα Τσαμάκια

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 ο  Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στο πρόγραμμα της IMBA “Take a Kid Mountain Biking Day” που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης ορεινής Ποδηλασίας.

Το πρόγραμμα αφορά γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών και μελών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Όλα τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στο άλσος Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθούν θεωρητικά μαθήματα ασφάλειας και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια με την συνοδεία των εκπαιδευτών θα γίνουν μικρές βόλτες στη γύρω περιοχή.

Η συμμετοχή των παιδιών θα γίνει δεκτή μόνο με συνοδεία κηδεμόνα και πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους κράνος. Κάθε ηλικία είναι δεκτή αρκεί να έχουν βγάλει τις βοηθητικές.
Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στέλνοντας email στο cyclingclublesvos@gmail.com με θέμα “TKMBD2021” και τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα
Τηλ. επικοινωνίας
Ονοματεπώνυμο παιδιού
Ηλικία παιδιού

 Τα παιδιά που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν μαζί τους την σχολική κάρτα COVID-19 που έχουν εκδώσει στις 30/9/2021 για το σχολείο.

To top