Ανοίγει η μια λωρίδα κυκλοφορίας στην οδό Βουρνάζων

Ανοίγει η μια λωρίδα κυκλοφορίας στην οδό Βουρνάζων

Τo Σάββατο 14 Αυγούστου στις 3 το μεσημέρι θα δοθεί στην κυκλοφορία η μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Βουρνάζων, με κατεύθυνση από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών προς την Πλατεία Αλυσίδας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Βουρνάζων μέχρι την Δευτέρα 16 Αυγούστου θα πραγματοποιείται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn, ενώ στην οδό Βουρνάζων θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέχρι την Πλατεία Αλυσίδας.

Στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη επίσης θα δημιουργηθεί λωρίδα πλάτους 3,00 μ.μ. ,στην δεξιά πλευρά της οδού που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την χρήση του εργοταξίου καθώς και για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και τροφοδοσία καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ΔΕΥΑΛ:

Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής/ εθνική οδό Μυτιλήνης-Καλλονή θα γίνεται μέσω
των οδών, Βουρνάζων–Πλατεία Αλυσίδας –Θεοκρίτου- Ζωοδόχου Πηγής.

Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιηθεί η διαδρομή μέσω των οδών:

Καβέτσου, Αγίας Ειρήνης, Φιλελλήνων, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και Ζωοδόχου Πηγής.
ή
Αγ. Παντελεήμονος, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και Ζωοδόχου Πηγής.

Η είσοδος των οχημάτων από την οδό Αερ. Γιανναρέλλη προς το Κέντρο της πόλης/Προκυμαία και προς Αεροδρόμιο/Βαρειά θα εκτελείται μέσω των οδών:

Αερ. Γιανναρέλλη , Ζακύνθου, Βυζαντίου , Αγ. Παντελεήμονος και τα οχήματα θα κατευθεύνονται δεξιά στην οδό Γεωργ. Βοστάνη, Ερεσού, Καβέτσου,
Ξεν. Καραπαναγιώτη και Ελ. Βενιζέλου όπου δύναται η δυνατότητα να κατευθύνονται είτε αριστερά προς Κέντρο της πόλης/Προκυμαία, είτε δεξιά προς
Αεροδρόμιο/Βαρειά.

Εναλλακτική παράκαμψη των οχημάτων θα γίνεται και μέσω των οδών Στρατή Μυριβήλη, Ήρινας, Παπαμιχαήλ και Αριστ. Δελή.

To top