Τι έδειξε η Ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του βρέφους

Τι έδειξε η Ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του βρέφους

Απροσδιόριστης αιτίας  πνευμονίτιδα αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες -στην ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε- ως αιτία  για το θάνατο του βρέφους δυο μηνών. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης. Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως για να εξηγήσουν τα αίτια θανάτου.

Η πνευμονιτιδα είναι μια γενικευμένη φλεγμονή στον πνεύμονα που στα βρέφη πιθανότατα προκαλείται από εισρόφηση. Ωστόσο μπορεί να προκληθεί και από ιούς ή βακτήρια.

Η κηδεία του βρέφους θα γίνει σήμερα.

Η μητέρα του βρέφους – δήλωσε στο Mega – ότι τάισε τον γιο της στις 10:30, τον έβαλε στην κούνια και έκανε τις δουλειές της. Τραγική φιγούρα της υπόθεσης ο μεγαλύτερος γιος της 24χρονης ο οποίος – όπως δήλωσε η μητέρα – ο ίδιος βρήκε μελανιασμένο το δύο μηνών αδερφάκι του πάνω στην κούνια ενώ συντετριμμένος μίλησε στο LIVE NEWS και ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος περιέγραψε το τηλεφώνημα της συζύγους του. «Εκείνη την ώρα δούλευα σε ένα μαγαζί και για κακή μου τύχη είχα πάει μια παραγγελία και λέω «άντε να πάω να δω τα μωρά» κι εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Έκλαιγε. Μου λέει ‘έλα γρήγορα στο σπίτι’. Εγώ ήμουν πάνω στη θολούρα εκείνη τη στιγμή. Δεν καταλάβαινα και πολλά. Το μόνο που έκανα είναι που έκλαιγα».

To top