Κουφέλος για νέα σχολική χρονιά: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας»

Κουφέλος για νέα σχολική χρονιά: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο Πανάγος Κουφέλος, για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει για χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στέλνει τις ευχές του.

«Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε και μια χρονιά γεμάτη όνειρα και προσδοκίες ξεκινάει!
Η μελέτη είναι εκείνη που διαμορφώνει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μας . Εσείς, η αυριανή γενιά, είστε εσείς που χτίζετε το μέλλον του τόπου μας, συμβάλλετε στη γνώση, μας κάνετε περήφανους! Να επιδιώκετε την αριστεία και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο δρόμος για την πρόοδο ξεκινάει .
Απολαύστε το ταξίδι με σεβασμό στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για τις θυσίες που υφίστανται.Τα δικά σας «θέλω» και τα δικά σας όνειρα καθοδηγούν όλους μας και είναι η κινητήριος δύναμη ! Μέχρι τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και οι προσπάθειες σας να λάβουν σάρκα και οστά μέσα από την καταξίωση σας στην κοινωνία , είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας και με αγάπη, φροντίδα και κατανόηση να προσφέρουμε λύσεις.
Η επικοινωνία μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, μαθητών και τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αμφίδρομη. Εσείς διδάσκεστε και μαθαίνετε και όλοι εμείς μαθαίνουμε από σας. Είσθε μια γενιά που έχει άπειρη πληροφορία. Μην μείνετε σ ‘αυτήν. Μετατρέψτε αυτή την πληροφορία σε γνώση. Κάνετε την γνώση σοφία, πνεύμα! Βασιζόμαστε σε σας είστε η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας !

Καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία, προκοπή και ανοιχτούς ορίζοντες.
Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και γονείς».

 

To top