Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας στον Αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας στον Αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης

Με την ευκαιρία της έναρξης  του νέου σχολικού έτους, σήμερα Δευτέρα  η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου βρέθηκε κοντά στους μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Εκπαιδευτικούς.

Τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη εκπροσώπησε στον καθιερωμένο Αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Παναγιώτης Χριστόφας.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή τη σημερινή ημέρα έναρξης του νέου κύκλου μάθησης και γνώσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Ημέρα της έναρξης του νέου σχολικού έτους κάθε χρόνο σηματοδοτεί για τον κάθε μαθητή και μαθήτρια , για κάθε εκπαιδευτικό , ένα νέο ταξίδι στην εμπειρία της μάθησης, «γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις», μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των μαθημάτων στο τέλος του έτους. Τότε η εκλεκτή συγκίνηση στο πνεύμα και το σώμα, οι προκλήσεις, οι προσπάθειες και μικρές νίκες , θα σας φέρουν στον προορισμό, την Ιθάκη του καθενός εξ υμών. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε ως ύψιστο καθήκον να υποστηρίξουμε και να διασφαλίσουμε το ταξίδι σας μέχρι να φθάσετε στο προορισμό σας , δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αποτελεσματική Εκπαίδευση, Παιδεία και Μόρφωση, όπως πράττουμε άλλωστε εξ αρχής της θητείας μας. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.»

To top