Λήστεψαν ηλικιωμένη υπό την απειλή μαχαιριού

Λήστεψαν ηλικιωμένη υπό την απειλή μαχαιριού

Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 21χρονος, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, σήμερα 10 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο άτομα – ημεδαποί, ηλικίας 16 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα, της ληστείας και της απόπειρας κλοπής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα την αστυνομία, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο στην παραπάνω περιοχή, οι δράστες, μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή της, πορτοφόλι που περιείχε διάφορα νομίσματα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ περίπου.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, οι συλληφθέντες, λίγο νωρίτερα δρώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος γονέων του 16χρονου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top