Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στη Λήμνο

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στη Λήμνο

Τη Λήμνο επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου με την ευκαιρία της γιορτής του Πολιούχου και Προστάτη της Αγίου Σώζοντος.

Το απόγευμα της παραμονής της εορτής του Αγίου, 6 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από φίλους, παρακολούθησε τον εσπερινό και την αρτοκλασία στον ομώνυμο ναό, που βρίσκεται σε ειδυλλιακό τοπίο στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, συνοδευόμενος από τα στελέχη της ΝΔ κ. Ευάγγελο Χριστοφιδέλλη και κ. Μαρία Ρούσσου, επισκέφτηκε την Ατσική, όπου είχε σύσκεψη με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κώστα Σαράντη και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας (κ.κ. Οδυσσέα Κριαρή, Γιώργο Σκαφίδα, Γιώργο Κριαρή κ.α.). Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον αναδασμό της Ατσικής και τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.

Την επόμενη μέρα της εορτής του Αγίου Σώζοντος, 7 Σεπτεμβρίου, ο κ. Αθανασίου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σώζοντος.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κκ. Ιερόθεο και τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή και τον Δήμο γενικότερα. Το μεσημέρι επισκέφτηκε το Κοντοπούλι, όπου τον υποδέχτηκε ο πρώην Έπαρχος κ. Άγγελος Βλάτας.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε τον Μούδρο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, που φέτος πράγματι κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη Λήμνο.

To top