Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το FULL MOON NIGHT RIDE

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το FULL MOON NIGHT RIDE

Στις 22 Σεπτεμβρίου, “Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” ολοκληρώθηκε με επιτυχία η βραδινή βόλτα κάτω απ την πανσέληνο απο τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Πάνω από 50 συμπολίτες μας πήραν το ποδήλατό τους και έκαναν τη βόλτα τους με τον ΠοΣυΛε. στους δρόμους της πόλης για μια βραδινή βόλτα. Αυτή ήταν η  τελευταία ποδηλατική βόλτα του καλοκαιριού στη Λέσβο.Η συγκεκριμένη νύχτα επιλέχθηκε από τη μια για το ολόγιομο φεγγάρι, αλλά κι από την άλλη επειδή η 22η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί Παγκοσμίως σαν “η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”. Έτσι κι εμείς καλέσαμε  τους κατοίκους της Μυτιλήνης να αφήσουν το ΙΧ και να έρθουν μαζί μας μια βόλτα στη αστική βιώσιμη μετακίνηση!

H 2η για φέτος νυχτερινή ποδηλατοβόλτα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και μ’ αυτή έκλεισε ο κύκλος των δράσεων του Πο.Συ.Λε. που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τη φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.

To top