Συνελήφθη Ρομά για πέντε διαρρήξεις

Συνελήφθη Ρομά για πέντε διαρρήξεις

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε επιχειρήσεις και οικία που σημειώθηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη από Ρομά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, σε επιχειρήσεις και οικία στη Μυτιλήνη όπου για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες 1 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής (τετελεσμένης και σε απόπειρα) και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου, ο συλληφθείς, διέρρηξε τρείς επιχειρήσεις, καθώς και εξωτερικό ψυγείο περιπτέρου στην παραπάνω περιοχή, από όπου αφαίρεσε –κατά περίπτωση- φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και είδη άμεσης κατανάλωσης, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Όπως επίσης διακριβώθηκε, ο ίδιος δράστης μεσημβρινές ώρες στις 31 Αυγούστου, μπήκε σε οικία παραβιάζοντας παράθυρο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, προκαλώντας και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top