Συλλήψεις Ρομά για επιθέσεις με σιδερογροθιά και συμπλοκές

Συλλήψεις Ρομά για επιθέσεις με σιδερογροθιά και συμπλοκές

Τρείς συλλήψεις Ρομά μέσα σε μια ημέρα στη Μυτιλήνη, για κατά περίπτωση επίθεση με σιδερογροθιά, απειλή με μαχαίρι και φθορές σε αυτοκίνητο.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν κατά το προηγούμενο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, απογευματινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έτερο ημεδαπό, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυμάτισαν τον τελευταίο με σιδερογροθιά και με μεταλλικό αντικείμενο.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Ακόμα, συνελήφθη, χθες 1 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, βραδινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς εξύβρισε και απείλησε με μαχαίρι ημεδαπή, ενώ ακολούθως προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητο ημεδαπού.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

To top