Δίκη Εκπαιδευτικού: Την απαλλαγή του κατηγορούμενου πρότεινε η Εισαγγελέας

Δίκη Εκπαιδευτικού: Την απαλλαγή του κατηγορούμενου πρότεινε η Εισαγγελέας

Την απαλλαγή του εκπαiδευτικού ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις και χειρονομίες, ζήτησε  σήμερα η Εισαγγελέας της έδρας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης. Νωρίτερα απολογήθηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ αναμένεται σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση.

Η Εισαγγελέας υποστήριξε ότι δεν αποδείχθηκαν από την ακροαματική διαδικασία ότι τα όσα καταγγέλλονται και ότι αυτά που κατέθεσαν τα κορίτσια «δεν είναι χειρονομίες που προσβάλλουν». Για το περιστατικό με τη θεματική εβδομάδα ανέφερε ότι δεν αποδεικνύεται αφού οι καταγγέλλουσες εμφανίζονται από τις απουσίες που έχουν καταχωρηθεί,  ότι δεν ήταν παρούσες στο συμβάν.

Ο δικηγόρος  πολιτικής αγωγής Γιάννης Πετρέλλης  κατά την αγόρευσή του,  σχολίασε την πρόταση της Εισαγγελέως για το ότι τα αγγίγματα που κατέθεσαν οι μαθήτριες «ήταν αθώα» ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι δεν έγινε πουθενά λόγος για το κίνητρο που θα μπορούσαν να έχουν έξι μαθήτριες για να κάνουν αυτές τις σοβαρές καταγγελίες κατά του εκπαιδευτικού.

Νωρίτερα το πρωί στην απολογία του ο εκπαιδευτικός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είναι αυστηρός στην αίθουσα αποδίδοντας εκεί κατά κύριο λόγο τις κατηγορίες που δέχθηκε από έξι μαθήτριες καθώς και ότι ο ίδιος είναι αυστηρός εκπαιδευτικός.

 

To top