Αντεπίθεση Μουτζούρη κατά Μαλέλη με φόντο το Μεσαιωνικό φεστιβάλ Χίου

Σε υψηλούς τόνους απάντησε για πρώτη φορά σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης με επίκεντρο  το Μεσαιωνικό φεστιβάλ που οργανώνεται για πρώτη φορά στη Χίο,  αφήνοντας σαφής αιχμές κατά του Σταμάτη Μαλέλη.

Η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι το Φεστιβάλ τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ  προσθέτοντας ότι κάποιοι «βρίσκονται σε πανικό» και έχουν «χάσει κάθε δημοσιογραφική ηθική και δεοντολογία». Ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης -ο οποίος έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- είχε ασκήσει κριτική σε ανακοίνωσή του κατά της περιφέρειας για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου Φεστιβάλ.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της Περιφέρειας  αναφέρει τα εξής:

«Και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -μετά τον ΕΟΤ- έθεσε σήμερα υπό την αιγίδα του το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χιου 3-5 Σεπτεμβρίου που διοργανώνει εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Η αιγίδα αυτών των δυο φορέων δίνει απάντηση στην σκόπιμη προσπάθεια ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ του Φεστιβάλ με κακόβουλα και κακοπροαίρετα δημοσιεύματα .
Για την ΠΒΑ ο μόνος σκοπός είναι η προσπάθεια για το καλύτερο όσο κι αν αυτό οδηγεί ορισμένους σε κρίση πανικού και σε απώλεια κάθε δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας.

Μαλέλλης κατά Μουτζούρη: «Η ιστορία με ιππότες και πράσινα άλογα τελείωνει»

 

To top