Περιοδεία στη Φίλια από τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Περιοδεία στη Φίλια από τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Την Τρίτη 23 Αυγούστου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε την Κοινότητα της Φίλιας.

Ο κ. Αθανασίου που συνόδευε και ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του Παραρτήματος Αιγαίου κ. Παναγιώτης Κατσαβέλλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φίλιας κ. Σταύρο Σκαλοχωρίτη και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού και Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμού Φίλιας.

Στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Γρηγόριο Μαρμάρου και τα μέλη του Δ.Σ., που έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του νησιού μας και τα επιμέρους ζητήματα των κατοίκων της Φίλιας και του συνεταιρισμού της, ενώ ο κ. Αθανασίου τους ενημέρωσε για τις προοπτικές που ανοίγονται στον αγροδιατροφικό τομέα με την αυξανόμενη ζήτηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων, στη χρηματοδότηση των επενδύσεων μέσω προγραμμάτων του αγροτικού χώρου κ.ά.
Στην συνέχεια ο κ. Αθανασίου βρέθηκε στην πλατεία του χωριού ανάμεσα στους κατοίκους του έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

To top