Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξαιτίας των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων, το ισχύον Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022)σε πολλές περιοχές της Χώρας, μεταξύ των οποίων και το Βόρειο Αιγαίο και κυρίως στη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο.

Αναλυτικά οι περιοχές που αναμένεται να εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα:

Α. Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Β. Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής,Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Γ. Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας καιΛάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης

To top