Έπαρχος Λήμνου: «Τους λόγους της παραίτησής μου τους γνωρίζει ο Περιφερειάρχης»

Έπαρχος Λήμνου: «Τους λόγους της παραίτησής μου τους γνωρίζει ο Περιφερειάρχης»
Την παραίτησή του ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη σε ανάρτησή του ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας -Λαμπρινός. Είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο καθώς από το πρωί της Δευτέρας  είχε διαρρεύσει ότι ήδη είχε υποβάλλει παραίτηση στον Περιφερειάρχη. Ο κ. Βλάττας -Λαμπρινός παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του, χωρίς ν’ αναφερθεί στην παραίτησή του, κάτι  που ερμηνεύθηκε ως «πισωγύρισμα» αφού συζητήθηκε ότι δεν έγινε δεκτή από τον Περιφερειάρχη. Ωστόσο το πρωί της Τρίτης σε ανάρτησή του  ανακοίνωσε την  απόφασή του ν’ αποχωρήσει από τη θέση του Επάρχου,  τονίζοντας ότι οι λόγοι αναφέρονται στην επιστολή που παρέδωσε στον Περιφερειάρχη χωρίς επί του παρόντος να θέλει να τους δημοσιοποιήσει.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο  Έπαρχος Λήμνου, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου και αφού αναφέρθηκε και στο «επίμαχο»  θέμα της χρηματοδότησής της  από την Περιφέρεια- κάτι που απασχόλησε έντονα τη συνεδρίαση της Δευτέρας-  κατέληξε :
«  …Τέλος να ζητήσω συγνώμη από τους συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε, για τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στην απόφασή μου να παραιτηθώ από Έπαρχος Λήμνου, επίσης και τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους τόσο του δικού μας συνδυασμού όσο και της αντιπολίτευσης οι οποίοι προσπάθησαν να με αποτρέψουν από την απόφασή μου αυτή. Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται, στην επιστολή που παρέδωσα στον Περιφερειάρχη και στους οποίους θα αναφερθώ το επόμενο χρονικό διάστημα».
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Βλαττας Λαμπρινός Άγγελος

 

To top