Ανεπανάληπτος θρίαμβος της Ντρισμπιώτη – Χρυσό και στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό

Ανεπανάληπτος θρίαμβος της Ντρισμπιώτη – Χρυσό και στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό

Δεν έχει προηγούμενο ο θρίαμβος της φοβερής και τρομερής Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια μετά το χρυσό στα 35χλμ. βάδην, πήρε την πρωτιά και στα 20 χλμ. βάδην. Ένα ανεπανάληπτο νταμπλ που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια στα 38 της χρόνια εντυπωσίασε την Ευρώπη τερματίζοντας σε 1.29.03 και πανηγύρισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει καταφέρει, αναμφισβήτα, να γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω της κατάκτησης του χρυσού μεταλίου στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μόναχο. Πέρα, όμως, από το χρυσό μετάλλιο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο της μεγαλύτερης σε ηλικία αθλήτριας- βαδίστριας που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε μεγάλη διοργάνωση.

Η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έγινε ευρέως γνωστή όταν κατέκτησε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα 20 χλμ. βάδην, με την είδηση, τότε, πως η 38χρονη σήμερα Αντιγόνη όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει να συνδυάζει τις σκληρές προπονήσεις με την εργασία της στο τσιπουράδικο της μητέρας της -το οποίο βρίσκεται στην Καρδίτσα.

 

 

To top