Τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε μία μέρα| Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων η μία ανήλικη

Τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε μία μέρα| Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων η μία ανήλικη

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζής και μάλιστα ανήλικης σημειώθηκε χθες Πέμπτη στη Μυτιλήνη, ενώ ακόμα δύο τροχαία ατυχήματα όπου ενεπλάκησαν οχήματα καταγράφηκαν μέσα σε μία ημέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τροχαίο ατύχημα, έλαβε χώρα χθες 18 Αυγούστου σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό και ανήλικη ημεδαπή που κινούταν πεζή, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η ανήλικη.

Ακόμα, από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες 18 Αυγούστου στο 11ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Θερμής, όπου Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή και φορτηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός συγκρούστηκαν. 
Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός της οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και ημεδαπού που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Τέλος, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα χθες 18 Αυγούστου σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου.

Τα αίτια και οι συνθήκες των ατυχημάτων διερευνώνται.

 

To top