“Μαστίχαθλον”, αγώνες δίαθλου και τρίαθλου στη Χίο

“Μαστίχαθλον”, αγώνες δίαθλου και τρίαθλου στη Χίο

Το Αθλητικό Σωματείο Ποδηλάτες Χίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χίου προκηρύσσει αγώνα Δίαθλου Aquathlon και Τρίαθλου στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 ,στην περιοχή του Βροντάδου Χίου. Το Μαστίχαθλον φέτος περιλαμβάνει δυο διαφορετικά Event για να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά στη Χίο το άθλημα του Τρίαθλου.

Το μοναδικό Mastichathlon Aquathlon 4km Run – 400m Swim, θα διεξαχθεί τo Σάββατο 17 Σεπτέμβριου 2022 στην παράλια του Βροντάδου. Ένα αγώνισμα Δίαθλου (Κολύμπι – Τρέξιμο) που θα γίνει για πρώτη φορά στη Χίο με σκοπό την γνωριμία και την διάδοση του αθλήματος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν, στον καλύτερο δυνατό χρόνο, τη διαδρομή που περιλαμβάνει 4χλμ Τρέξιμο και 400μ Κολύμπι. Για τις συγκεκριμένες αποστάσεις δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός και το καθιστά εφικτό για όλους. Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν όλοι από 15 χρονών και πάνω.

To Mastichathlon Aquathlon Special 1Km Run – 100m Swim θα γίνει λίγο πριν το Mastichathlon Aquathlon 4km Run – 400m Swim και αφορά άτομα ΑμεΑ και παιδιά 12 με 14 χρονών .

Το Mastichathlon Triathlon S-Sprint 200m Swim – 6Km Bike – 2Km Run (Ατομικό) θα σφυρίξει εκκίνηση για πρώτη φορά την Κυριακή 18 Σεπτέμβριου 2022 στην παράλια του Βροντάδου.

Το Mastichathlon Teams 500m Swim -18Km Bike -8Km Run είναι ένα δυναμικό και ομαδικό αγώνισμα. Με την ομάδα να χρειάζεται να καλύψει όλη την απόσταση στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με μοναδικό όπλο την άψογη συνεργασία.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site: PodilatesChiou.gr

To top