Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου  και ώρα 09:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης για το Σχολικό έτος 2021-2022 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

Μαθητές και μαθήτριες μπορούν να εγγραφούν στο Μουσικό Σχολείο για συμπλήρωση κενών θέσεων, στις τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου μετά από εξετάσεις.

Για το τρέχον σχολικό έτος τα μαθήματα που θα εξεταστούν είναι τα εξής:

 

α. για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

β. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

γ. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

δ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο – Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

ε. Για τη Γ΄τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Μορφολογία, Υποχρεωτικό Ατομικό όργανο-Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22510-25797.

 

Πηγή Φωτογραφία : Facebook Μουσικό σχολείο

 

To top