Ψυχρός ο αστυνομικός στα δικαστήρια – Ζήτησε προθεσμία για ν’ απολογηθεί

Ψυχρός ο αστυνομικός στα δικαστήρια – Ζήτησε προθεσμία για ν’ απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και  πήρε από τον Ανακριτή ο αστυνομικός – προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης και για άλλες ασελγείς πράξεις. Ο κατηγορούμενος έφτασε τη Δευτέρα το πρωί στα δικαστήρια της Μυτιλήνης χωρίς δικηγόρο-  ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση αποσύρθηκε –  υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας  και ζήτησε προθεσμία για αύριο. Τραγικές φιγούρες έξω από τα δικαστήρια οι γονείς της 14χρονης, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης.

Ο αστυνομικός φορώντας χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Με ψηλά το κεφάλι και με ψυχρό βλέμμα πέρασε την πύλη του δικαστικού μεγάρου εν μέσω αποδοκιμασιών από τους γονείς  . “Τι σου έκανε το παιδί μου , παιδεραστή ” φώναζε η μητέρα.

Απαρηγόρητη η μητέρα για την κατάσταση που βρίσκεται το παιδί της,  το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.  Σε δηλώσεις της πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος  τόνισε «το παιδί είναι χάλια, όλοι μας είμαστε χάλια στην οικογένεια. Πιστεύω ότι είναι και άλλα παιδιά σε αυτή τη θέση. Τον εμπιστευθήκαμε λόγω της ιδιότητάς του, επειδή είναι αστυνομικός. Θέλω να τον δω μόνο, όταν θα τον φέρουν» είπε μεταξύ άλλων. Ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση καθώς και την αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Η μητέρα διέψευσε επίσης ότι το παιδί απευθύνθηκε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” «το παιδί έχει γονείς και είμαστε δίπλα του. Δεν θα έκανε κάτι τέτοιο να ζητήσει βοήθεια από το “Χαμόγελο του παιδιού”. Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης  μιλώντας στον Αίολο πριν από δυο εβδομάδες αναφέρθηκε χωρίς λεπτομέρειες για την περίπτωση κοριτσιού από τη Λέσβο που δεχόταν απειλές μέσω διαδικτύου για να βγάλει τα ρούχα της ενώ ζητούσαν τηλέφωνα και από φίλες της. Έκανε μάλιστα λόγο για κύκλωμα που “ψαρεύει” κορίτσια μέσω διαδικτύου.

Όπως μας ενημέρωσαν από την οργάνωση για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν δίνονται ποτέ  ακριβή στοιχεία ηλικίας ούτε δίνονται στη δημοσιότητα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης για να μην εκτεθεί το θύμα.

 

To top