Η μοναδική Πάολα στον «Οινοφόρο» την Παρασκευή 5 Αυγούστου

Η μοναδική Πάολα στον «Οινοφόρο» την Παρασκευή 5 Αυγούστου

Η απόλυτη βασίλισσα της πίστας, με την αισθαντική χροιά και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, έρχεται στη Μυτιλήνη, να συναντήσει το φανατικό κοινό της, σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Η Πάολα, πιστή στο λαϊκό τραγούδι που την ανέδειξε, προάγει πάντοτε την γνήσια αυθεντική διασκέδαση, μέσω των αναρίθμητων επιτυχιών της και της ασύγκριτης ενέργειας της πάνω στην σκηνή.

Ο ιδιαίτερος τρόπος που ερμηνεύει τα τραγούδια είναι ένας από τους λόγους της μεγάλης της επιτυχίας.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 8 προσωπικούς δίσκους ενώ ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες κατορθώνοντας κάθε φορά να δημιουργεί βραδιές διασκέδασης που προσελκύουν μεγάλο μέρος του κοινού.

Χρονιά ορόσημο για την μεγάλη ερμηνεύτρια αποτέλεσε το 2005 καθώς ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου με τίτλο “Αθόρυβα” της έγινε πρόταση από τον Σταμάτη Γονίδη να τραγουδήσει μαζί του στο Φραντζέλικο. Πράγματι, η Πάολα μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε εμφανίσεις σε μπουζούκια με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Αντύπα στο μεγάλο νυχτερινό κέντρο.

Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας ανοδικής μουσικής πορείας με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι.

«Γίνε Μαζί Μου Ένα», «Φταις», «Να μ΄ Αφήσεις ήσυχη θέλω», «Ψεύτικα», «Τι Σε Πιάνει», είναι μερικές από τις επιτυχίες που μας έχει χαρίσει και έχουν ξεχωρίσει.
Μαζί της επί σκηνής ο Αναστάσιος Ράμμος και η Χριστίνα Σάλτη.
Η Πάολα, την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 11:00 το βράδυ(ώρα προσέλευσης), μας περιμένει στο κτήμα Οινοφόρος, σε μία βραδιά πραγματικής διασκέδασης που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!!!

To top