Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία των ζώων σε αστικά λεωφορεία της Λέσβου

Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία των ζώων σε αστικά λεωφορεία της Λέσβου

“Είναι απάνθρωπο να έχεις μόνιμα δεμένο το ζώο σου και αν δεν έχεις την ανθρωπιά να το καταλάβεις, ένα πρόστιμο 1.000 (χίλια) ευρώ θα σε “βοηθήσει” να αλλάξεις συμπεριφορά” αναφέρει το μήνυμα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης που φέρουν από σήμερα κάποια απο τα  αστικά λεωφορεία της Λέσβου.

 

Η νέα ενημερωτική εκστρατεία είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» και της ολλανδικής φιλοζωικής οργάνωσης «Canilos Animal Foundation», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και την εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφέρει σχετικά:

Από σήμερα, ορισμένα αστικά λεωφορεία της Λέσβου θα φέρουν ένα διαφορετικό “διαφημιστικό” μήνυμα, που λέει κάτι πολύ απλό:
Είναι απάνθρωπο να έχεις μόνιμα δεμένο το ζώο σου- και αν δεν έχει την ανθρωπιά να το καταλάβεις, ένα πρόστιμο 1.000 (χίλια) ευρώ θα σε “βοηθήσει” να αλλάξεις συμπεριφορά!

Το να είσαι υπεύθυνος κηδεμόνας κατοικιδίου ζώου είναι ζήτημα ανθρωπιάς και πολιτισμού!
—————————–
Η πραγματοποίηση αυτής της ενημερωτικής δράσης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την βοήθεια των κάτωθι, τους οποίους η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης (www.kivotosmitilini.gr) ευχαριστεί θερμά:
-την Ολλανδική φιλοζωική οργάνωση CANILOS (www.canilos.org) για τη χρηματοδότηση αυτής της δράσης
-τη γραφίστρια κα Fenia Kriara για το σχεδιασμό του πόστερ
-και την εταιρία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ -και ειδικά τον κο Paris Moliviatis- για τη χορηγία επικοινωνίας

To top