Βρέθηκαν οι δυο αγνοούμενοι εθελοντές στη φωτιά πάνω από τη Βρίσα

Βρέθηκαν οι δυο αγνοούμενοι εθελοντές στη φωτιά πάνω από τη Βρίσα

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού δυο εθελοντών -πατέρας και γιος- που όπως μετέδωσε πρώτος ο Αίολος ζωντανά , είχαν εγκλωβιστεί με οχημά τους στο μέτωπο της φωτιάς , το βράδυ της Τετάρτης. Για αρκετή ώρα τα δυο άτομα δεν απαντούσαν στα τηλέφωνά τους μετά από ώρα επικοινώνησαν και ενημέρωσαν για το σημείο που βρίσκονται ενώ στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους και την απομάκρυνση τους από το μέτωπο της φωτιάς . Αργά το βράδυ , λίγο μετά τις 11 το βράδυ, εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Μία ακόμη συντονισμένη αστυνομική επιχείρησηπραγματοποιήθηκε σήμερα (27-07-2022), για τον απεγκλωβισμό δύο (2) ατόμων, από την αγροτική – δασική τοποθεσία «Ρεπάνα» Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της ΥποδιεύθυνσηςΑσφαλείας Μυτιλήνης, τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Την επιχείρηση συντόνιζαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και -6- ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης.

Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Από επιχειρησιακή σύσκεψη για τον εντοπισμό των δυο εγκλωβισμένων
To top