Χριστίνα Κοντοβά: Τα ξεχωριστά γενέθλια της μικρής Ada στη Λέσβο

Χριστίνα Κοντοβά: Τα ξεχωριστά γενέθλια της μικρής Ada στη Λέσβο

Τα γενέθλια της γιόρτασε τη Δευτέρα η κόρη της Χριστίνας Koντοβά, Ada. Η μικρή έγινε τεσσάρων ετών και η Χριστίνα Κοντοβά διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι δίπλα στη θάλασσα στη Λέσβο όπου βρίσκονται για διακοπές. Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσε να λείπει η Σίσσυ Χριστίδου που είναι η νονά της μικρής Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας την αγάπη της προς την κόρη της.

«Εγώ θα σε γιορτάζω κάθε μέρα και κάθε μέρα εσύ θα είσαι το δώρο μου! Σ’αγαπώ! Χρόνια πολλά μπουμπουκάκι μου», έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της την βαφτιστήρα της και ποζάρουν μαζί με την τούρτα.

«Η δεσποινίς ηλιαχτίδα είναι 4! Σε αγαπάμε ως το φεγγάρι και πίσω», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου και ευχήθηκε δημόσια στη μικρή Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα δίπλα στην κόρη τους. Πρόσφατα η γνωστή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας βάφτισε την κόρη της στο χωριό Νυμφαίο στη Φλώρινα, έχοντας πάντα στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

To top