Στη Λέσβο η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου 25 και 26 Ιουλίου

Στη Λέσβο η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου 25 και 26 Ιουλίου

Τη Λέσβο θα επισκεφθεί το διήμερο  25 και 26 Ιουλίου, η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως επόμενο σταθμό της περιοδείας της “This is Greece”, στα νησιά του Αιγαίου.

Το πρόγραμμα της κυρίας Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Μυρσινιά, και μέλη του Επιμελητηρίου Λέσβου. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικού τους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η Ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, κ.κ. Ιάκωβο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μηθύμνης, κ.κ. Χρυσόστομο, καθώς και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, κ. Στρατή Κύτελη.

To top