Αύριο Παρασκευή «παραμύθια και μουσικές της Μικρασίας» από το «Κιρκινέτσι»

Αύριο Παρασκευή «παραμύθια και μουσικές της Μικρασίας» από το «Κιρκινέτσι»

Με «παραμύθια και μουσικές της Μικρασίας» ξεκινάνε αύριο Παρασκευή στις 7:30 το απόγευμα οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ιουλίου που οργανώνει ο Σύλλογος κατοίκων των συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι «το κιρκινέτσι».

Η παράσταση για μικρούς και μεγάλους θα δοθεί στο όμορφο και συνάμα άγνωστο πάρκο του Αι Γιάννη του Αρμένη στην Κουλμπάρα από τη Νάσια Δαφιώτη και το Γρηγόρη Μολυβιάτη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στην πλατεία του Άι Γιάννη του Αρμένη πάει κανείς πάει κανείς μέσω της οδού Τζουμαγιάς (δεύτερη κάθετος αριστερά της οδού Βερναρδάκη με είσοδο από το «Μουσικό Καφενείο»).

 

Ακολουθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα και αμέσως μετά τη λήξη του εσπερινού στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη γωνία της οδού Θέμιδος 23 με την πάροδο Θέμιδος (στη θέση «Κυπαρίσσι» στο Κιόσκι) η «Μικρασιάτικη πατινάδα». Ο Χορευτικός Όμιλος Μυτιλήνης «Οι Αιολείς» μαζί με όλους όσους θα ήθελαν να ζήσουν ένα απόβραδο «με γιασεμιά και σπίτια στο ύψος των ανθρώπων», θα δώσουν μια «μετακινούμενη» στα σοκάκια της γειτονιάς παράσταση, με χορούς και τραγούδια της Μικρασίας.

 

To top