Θανατηφόρο τροχαίο στα Πάμφιλα – Νεκρός 24χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο στα Πάμφιλα – Νεκρός 24χρονος

Ένας 24χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο  δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα  Τετάρτη, γύρω στις 6  το πρωί, στα Πάμφιλα.

Ο άτυχος 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων  στην άκρη του δρόμου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσε κράνος.

UP DATE – Στο πένθος η Μόρια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μόρια, όπου καταγόταν και ζούσε ο άτυχος 24χρονος. Ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριάνθη Μακρή δήλωσε  συντετριμμένη από την απώλεια του νεαρού, ο οποίος ήταν μάλιστα μαθητής της στο Δημοτικό σχολείο του χωριού.

UP DATE 2 –  Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης 

Από το Τμήμα Tροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (20-07-2022) το πρωί σε οδικό δίκτυο στην περιοχή Πάμφιλα στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

To top