Η Κιβωτός του Γένους παρουσιάζει την παράσταση “Σουτζούκ Λουκούμ” για καλό σκοπό

Η Κιβωτός του Γένους παρουσιάζει την παράσταση “Σουτζούκ Λουκούμ” για καλό σκοπό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κιβωτός του Γένους» παρουσιάζει   το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Κάστρο Μυτιλήνης την βραβευμένη και πολυταξιδευμένη (σε Ελλάδα και εξωτερικό) κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα, «Σουτζούκ Λουκούμ». Μέρος από τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη του Στρατή Ζαφειρέλλη και της Έυας Καραμήτρου, γονείς ενός μικρού κοριτσιού οι οποίοι νοσηλεύονται σε κλινική αποκατάστασης μετά από σοβαρό τραυματισμό τους σε τροχαία ατυχήματα.

Ο δημιουργός του έργου (συγγραφέας, σκηνοθέτης άλλα και ηθοποιός) Βασίλης Τσικάρας θεωρείται από τους καλύτερους κωμωδιογράφους της χώρας και είναι πολυβραβευμένος τόσο στο θέατρο όσο και στο κινηματογράφο. Η δε δημοφιλής θεατρική του ομάδα «Άρατος» απαρτίζεται από αξιόλογους ηθοποιούς με εμπειρία σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Το έργο «Σουτζούκ Λουκούμ» είναι επίκαιρο με πολύ γέλιο , ενώ  μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα για την στήριξη του ζευγαριού Στρατή Ζαφειρέλλη και Εύας Καραμήτρου, οι οποίοι και οι δύο συντοπίτες μας νοσηλεύονται μετά την εμπλοκή τους σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο άλλα και για την διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων, θα ενημερωθείτε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση του Συλλόγου.

To top