Τιμητική εκδήλωση στην Αχλαδερή για τρεις ηρωϊκούς πιλότους

Τιμητική εκδήλωση στην Αχλαδερή για τρεις  ηρωϊκούς πιλότους

Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν τριών ηρωϊκών πιλότων που χάθηκαν την ώρα που καθήκοντος πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο, στην περιοχή της Αχλαδερής.

Ο Ανθυπολοχαγός  Πεζικού αεροπόρος Δημήτρης Γιανναρέλλης,  ο Ανθυποσμηναγός  Σπυρίδωνας Παπαδίτσας και ο  Αντισμήναρχος Στέφανος Κουρελιάς, τιμήθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο μνημείο του Αντισμήναρχου Στέφανου Κουρελιά στην περιοχή της Αχλαδερής.
Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπροσώπων τοπικών αρχών, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Αμέσως μετά στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τιμητική βράβευση του Προέδρου της Αερολέσχης Μυτιλήνης και επί σειρά ετών χειριστή των πυροσβεστικών αεροσκαφών  της 359 ΜΑΕΔΥ Αδαμάντιου Ζυγομαλά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις από την επιμνημόσυνη δέηση για τους τρεις πιλότους  αλλά και την  τιμητική βράβευση του Αδαμάντιου Ζυγομαλά,  θα προβληθεί στα δελτία ειδήσεων του σταθμού τη Δευτέρα από τις 5 το απόγευμα .

To top