Τριτοκοσμική εικόνα στην πλατεία των Υπεραστικών ΚΤΕΛ

Τριτοκοσμική εικόνα στην πλατεία των Υπεραστικών ΚΤΕΛ

Τριτοκοσμική είναι η κατάσταση στην πλατεία των υπεραστικών ΚΤΕΛ και  χωρίς τις κατάλληλες υποδομές.  Ενώ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει γίνε η παραμικρή παρέμβαση για αναβάθμισή του. Πέρα από το ότι στον ίδιο χώρο παρκάρουν αυτοκίνητα και υπάρχουν και πλανόδιοι πωλητές,  δεν υπάρχει πρόβλεψη για άτομα με ειδικές ανάγκες, που για να επιβιβασθούν στα λεωφορεία χρειάζεται να τους σηκώσουν οδηγοί και υπάλληλοι των ΚΤΕΛ. Όπως τονίζει μιλώντας στον Αίολο ο Πρόεδρος των υπεραστικών ΚΤΕΛ κ. Χρήστος Παράσχου, χρειάζεται ν’ αναπλαστεί η πλατεία για να αναβαθμισθεί η εξυπηρέτηση των επιβατών και μάλιστα είναι σε συζητήσεις με το Δήμο για τις κατάλληλες εγκρίσεις, αφού τα έξοδα προτίθεται να καλύψει το ίδιο το ΚΤΕΛ.

Στα ζητήματα που απασχολούν τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Μυτιλήνης ιδιαίτερα τώρα τους θερινούς μήνες, αναφέρθηκε μιλώντας στον Αίολο ο Πρόεδρος των υπεραστικών ΚΤΕΛ κ. Χρήστος Παράσχου.

Ο κ. Παράσχου αναφέρθηκε στην ανάγκη για ανάπλαση και αναβάθμιση της πλατείας των ΚΤΕΛ καθώς δεν υπάρχουν υποδομές για ΑΜΕΑ και δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες. Τόνισε ότι παρά την κρίση και την αύξηση των τιμών στα καύσιμα οι τιμές παραμένουν ίδιες ενώ εξέφρασε και το παράπονό του όσο αφορά το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη που εκτελούν τα τελευταία χρόνια τα ΚΤΕΛ χωρίς τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς.

To top