Ένταση στην προκυμαία για κακοποίηση ζώου

Ένταση στην προκυμαία για κακοποίηση ζώου

Ένταση στην προκυμαία για περιστατικό κακοποίησης σκύλου από άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου.

Ο “Αίολος” βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος  και νεότερα στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες  αναφέρουν ότι ο δράστης του περιστατικού, δεν δίστασε να  χτυπήσει και  ανήλικο μαθητή ο οποίος περνούσε από το σημείο και παρενέβη όταν τον είδε  να χτυπάει  με  μανία τον σκύλο του. Κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση περίοικων συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος στο σημείο και μια γυναίκα υπάλληλος της τράπεζας, μάρτυρας του περιστατικού, ανέφερε ότι προτίθεται η ίδια να υποβάλλει μήνυση εναντίον του για τα όσα έγιναν.

Η μητέρα του ανήλικου ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον άντρα μετέβη στο σημείο, όπου δήλωσε στους αστυνομικούς πως θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Επιπλέον, το περιστατικό κατήγγειλε και η “Κιβωτός” Μυτιλήνης.

UP DATE Η εργαζόμενη στη τράπεζα και αυτόπτης μάρτυρας, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, όπου προχώρησε στην καταγγελία για κακοποίηση ζώου, ενώ η και η μητέρα του ανήλικου παιδιού έκανε μήνυση για σωματική βλάβη.

Ο δράστης πρόκειται να κρατηθεί σήμερα και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η εισαγγελέας αποφάσισε για σήμερα το σκυλί να το παραλάβει η μητέρα του δράστη και η τελική απόφαση για το σκυλί θα παρθεί από την ίδια αύριο.

 

 

To top