Δωρεά ενός καινούργιου επιβατικού οχήματος στο Βοστάνειο

Δωρεά ενός καινούργιου επιβατικού οχήματος στο Βοστάνειο

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου παρελήφθη ένα καινούργιο επιβατικό όχημα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, δωρεά της κας Κασσιανής Φωτίου, κατοίκου Αθηνών με καταγωγή από την Κλειώ της Λέσβου.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση ο Διοικητής του Βοστάνειου Γιώργος Καμπούρης, «Η κα Κασσιανή Φωτίου συνεχίζει το έργο της προσφοράς που έχει χαράξει η οικογένεια Φωτίου από το 1990. Με το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για το Νοσοκομείο βοηθά στην συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που έχει ως τελικούς αποδέκτες τους συμπολίτες μας».

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια εξορμήσεων του σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου σε απομακρυσμένα χωριά και οικισμούς της Λέσβου.

Ο κ. Καμπούρης παρακάτω τονίζει πως «Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικής- παραμεθορίου περιοχής μας, αλλά και την αύξηση ζήτησης υπηρεσιών υγείας από τους κατοίκους, είναι προφανές ότι η υλοποίηση τέτοιου είδους ενεργειών λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία ικανοποίησης-ασφάλειας για το κοινωνικό σύνολο».

Ενώ ως Πρόεδρος του ΔΣ εκφράζει, στη σχετική ανακοίνωση, και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες του στην κύρια Φωτίου για την συνέχιση του έργου της προσφοράς της στο Νοσοκομείο.
«Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, να υπάρχουν συμπατριώτες μας με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς που συνδράμουν στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του νοσηλευτικού μας Ιδρύματος».

 

To top