Δημοσιογράφοι από πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ στη Λέσβο

Δημοσιογράφοι από πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ στη Λέσβο

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη , στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της Περιφερειακής Αρχής για την τουριστική προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου, μετά την Χίο και την Λήμνο, φιλοξενήθηκε στην Λέσβο το περασμένο τριήμερο πολυπληθής αποστολή δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων από Πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ.
Συνοδεία του Περιφερειάρχη, επισκέφτηκαν τουριστικές περιοχές του νησιού, συνομίλησαν με επιχειρηματίες και τουρίστες, κατέγραψαν και έκαναν ρεπορτάζ για τις ομορφιές του νησιού τα οποία ήδη προβλήθηκαν σε κεντρικά δελτία όπως στο Star και στο Open.

Ο Περιφερειάρχης μιλώντας για την προσπάθεια αυτή της Περιφερειακής Αρχής δήλωσε:

« Η προσπάθειας μας για εξωστρέφεια και για αλλαγή του κλίματος στα νησιά του Βορείου Αιγαίου συνεχίζεται. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της Λέσβου να προβληθεί σε μεγάλα κανάλια αλλά και σε άλλα πανελλήνιας εμβέλειας Μέσα, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Οι δημοσιογράφοι χαρακτηριστικά δήλωσαν ότι είναι η πρώτη φορά κατά τα τελευταία έτη που το Βόρειο Αιγαίο έχει αυτή την προβολή και δεν προβάλλεται για το μεταναστευτικό αλλά για αυτό που πραγματικά είναι. Ένας υπέροχος προορισμός».

To top