Οι σοροί δυο ανδρών εντοπίστηκαν στη Δρώτα

Οι σοροί δυο ανδρών εντοπίστηκαν στη Δρώτα

Οι σοροί δυο ανδρών -πιθανότατα μεταναστών – εντοπίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή της Δρώτας.

Δυο λουόμενοι βρέθηκαν γύρω στις 7 το απόγευμα μπροστά στο μακάβριο θέαμα και αμέσως ενημέρωσαν το λιμενικό που έσπευσε στο σημείο και ανδρες του λιμενικού ανέσυραν τις σορους . Παράλληλα διεξήχθησαν έρευνες στην περιοχή χωρίς να βρεθεί βάρκα η κάτι άλλο που να βοηθήσει τις έρευνες για την υπόθεση.

Οι λιμενικές αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για μετανάστες ,θύματα ναυαγίου από τα απέναντι παραλία που ενδεχομένως να παρασύρθηκαν από τον καιρό. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Update 27/06/2022

 Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πλωμαρίου, για την ανεύρεση δύο σορών ανδρών αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή ”ΔΡΟΤΑΣ” Πλωμαρίου.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε και ανέσυρε τις σορούς, τις οποίες μετέφερε στον οικείο λιμένα, απ’ όπου παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο ένας άνδρας ήταν ενδεδυμένος με κόκκινο σορτς, μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν και μαύρες κάλτσες, ενώ ο έτερος άνδρας έφερε μαύρο παντελόνι.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου.

To top