Ξεκίνησε το σχολικό bazaar από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Ξεκίνησε το σχολικό bazaar  από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης  και η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Ευγενία Κλειδαρά» υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με ένα σχολικό bazaar.

Το σχολικό bazaar θα πραγματοποιηθεί  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης την Πέμπτη 16/9 έως  Σάββατο 18/09 (ώρες αγοράς), οι επισκέπτες  μπορούν έτσι να στηρίξουν τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα να δωρίσουν ένα βιβλίο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Στα σχολικά bazaars που διοργανώνονται, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί πως  το  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, ​στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους.Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Π.Κουντουριώτου53 & Κομνηνάκη 12 ,Μυτιλήνη 81100
Τηλέφωνο: 22510 44982
Email: Lesvos@hamogelo.gr

To top