Στη Μυτιλήνη ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής

Στη Μυτιλήνη ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής

Διήμερη επίσκεψη στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιήσει από την Πέμπτη 23  και την Παρασκευή 24 Ιουνίου,  ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής ο οποίος αναμένεται να ενημερωθεί και την πορεία των έργων που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και ν’ ανακοινώσει νέα έργα που πρόκειται να δρομολογηθούν.

Ο Υπουργός θα φθάσει το απόγευμα της Πέμπτης και αναμένεται σύμφωνα με το σχέδιο του προγράμματος να συναντηθεί με τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ.

Την Παρασκευή από τις 8.15 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου παρουσία του Περιφερειάρχη, των δυο Δημάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων όπου θα γίνει συζήτηση για τα μεγάλα έργα στη Λέσβο. Νωρίτερα ο Υπουργός αναμένεται να χαιρετήσει το πλήρωμα του σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκεται στο λιμάνι απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας. Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Υπουργός Υποδομών θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Ακολούθως θα ξεκινήσει επιτόπιες  επισκέψεις σε έργα που εκτελούνται στη Λέσβο για να καταλήξει στο λιμάνι του Σιγρίου καθώς και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο “Ηλιοτρόπιο”  και αμέσως μετά θ’ αναχωρήσει με τη βραδινή πτήση για Αθήνα. Η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος του Υπουργού Υποδομών στη Λέσβο αναμένεται την Τετάρτη.

To top