“Έδρασαν για την ζωή” 140 αιμοδότες

“Έδρασαν για την ζωή” 140 αιμοδότες

140 εθελοντές αιμοδότησαν στην τριήμερη Αιμοδοσία που διοργάνωσε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου στη Μαρίνα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, με σύνθημα “Δρω για την ζωή”.

Στην τριήμερη Αιμοδοσία του Ιουνίου, προσήλθαν 173 Αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 140, ενώ οι 25 από αυτούς ήταν νέοι εθελοντές.

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση του ο Σύλλογος, καθοριστική συμβολή στην πραγματοποίηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η φιλοξενία στην αίθουσα του Setur Marinas MYTILINI που παραχωρήθηκε και ευχαριστούν θερμά γι’ αυτό.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με τους Lesvos Runners περπάτημα και τρέξιμο κατά την οποία μοιράστηκαν καπέλα και έπαινοι.

Επίσης διανεμήθηκαν μπλουζάκια σε όσους Αιμοδότησαν, προσφορά της εταιρίας ΤΕΧΝΗ ΑΕ.

Υποστηρικτές της Αιμοδοσίας του Ιουνίου ήταν: o ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Παράρτημα Μυτιλήνης και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – Παράρτημα Μυτιλήνης.

Στήριξαν την Αιμοδοσία με την χορηγία τους: Η COCA COLA – 3 Εψιλον, REPROGRAFICS, Σ. Καραγεωργίου, Κάτι ψήνεται, Φλοκάκι, STATUS CAFÉ, ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ – ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, ΤΕΧΝΗ ΑΕ., SOHO CAFÉ, ΒΑΛΗΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΠΙΔΑ.

 

To top