Εκλογές σε ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ – Δυο Μυτιληνιοί δημοσιογράφοι στα Πειθαρχικά Όργανα

Εκλογές σε ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ – Δυο Μυτιληνιοί δημοσιογράφοι στα Πειθαρχικά  Όργανα

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων  και του  Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών  με τη συμμετοχή δημοσιογράφων της Μυτιλήνης. Δυο Μυτιληνιοί δημοσιογράφοι εξελέγησαν στα Πειθαρχικά συμβούλια της Ένωσης Συντακτών.  Η Αναστασία Σπυριδάκη επαναβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη των μελών της ΕΣΗΕΠΗΝ και επανεκλέχθηκε δεύτερη σε ψήφους, στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ ο Νίκος Μανάβης για πρώτη φορά εξελέγη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Για πρώτη φορά συμμετείχαν στις εργασίες της Ένωσης Συντακτών τα νέα μέλη από τη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Βερβέρη, ο Βαγγέλης Παπαντώνης, ο Μαρίνος Ορφανός και ο Θράσος Αβραάμ. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών εξελέγησαν οι: Κυριάκος Κορτέσης, Γιώργος Καρβουνιάρης, Αντώνης Παπουτσάκης, Γιώργος Κυρούσης και Κώστας Μπουλμπασάκος.

Η διοίκηση του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 12ης Ιουνίου 2022, συνεδρίασε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Θανάσης Μπαμπανέβας
Αντιπρόεδρος: Κώστας Βασιλάκης
Γεν. Γραμματέας: Κώστας Θεοδωρόπουλος
Ταμίας : Ηλίας Κάνιστρας
Μέλος : Κυριάκος Κορτέσης

 

Ενώ στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων εξελέγησαν οι : Θανάσης Μπαμπανέβας, Κυριάκος Κορτέσης, Κώστας Θεοδωρόπουλος ,Κώστας Βασιλάκης και Ηλίας Κάνιστρας.

To top