Στην έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022 ο Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Κ. Παπαδόπουλος

Στην έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022 ο Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Κ. Παπαδόπουλος

Στην έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022, συμμετείχε ως Τακτικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας (Ε.ΛΙΜ.Ε.), ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, εκτός των άλλων, Εφοπλιστές της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλίας, παράγοντες της Ναυτιλίας, στελέχη Εταιρειών και πλήθος κόσμου.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης γινόταν προβολή στο περίπτερο της Ε.ΛΙΜ.Ε., όλων των λιμένων του νησιού μας, καθώς επίσης και διάφορα τοπία μας, μέσα από ένα video που εστάλη ειδικά για τον σκοπό αυτόν από το Δ.Λ.Τ. Λέσβου, ενώ παράλληλα εδίδοντο πληροφορίες για τα διάφορα μέρη του νησιού μας, στους επισκέπτες της έκθεσης που ρωτούσαν σχετικά.

Την Τρίτη 07/06/2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο ” METROPOLITAN EXPO ” και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Posidonia Seminar Room 2B, διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση από την Ε.ΛΙΜ.Ε., με τίτλο:” Λιμάνια με το βλέμμα στο μέλλον, Προκλήσεις και Προοπτικές”, στην οποία ομιλητής μεταξύ των άλλων ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ., ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Χρήστος Δήμας, οι Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Κυριαζόπουλος και Κουτουλάκης, η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και πολλοί άλλοι.

Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ., είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος περιόδευσε την Έκθεση, ενώ επισκέφθηκε και το Περίπτερο της Ε.ΛΙΜ.Ε.

To top